Tarjoiluohjeet

Juhlasuunnittelun tueksi tarjoamme apua tarjoilujen ja määrien suunnitteluun. Asiantuntevat myyjämme auttavat valitsemaan sopivat tuotteet ja määrät pienistä kekkereistä suurempiin juhliin. Jos haluat päästä helpolla ja keskittyä juhliisi laitamme tarjottavat valmiiksi koristeiden kanssa vadeille ja voit noutaa ne myymälästä.

Voit tehdä tilauksen myymälässämme tai nettilomakkeella.

normaalikokoinen_savulohivati

Normaalikokoinen vati (53 x33 cm)

Pieni_graavilohivati

Pieni vati (41 x 31cm)

Ruokailijaa kohden on hyvä varata kalaa 100 grammaa, jos kalaa tarjotaan alkupaloina tai osana muuta tarjottavaa. Pääruokana sopiva määrä on 200 grammaa ruokailijaa kohti.

Graavilohta ja kylmäsavustettua lohta suosittelemme tarjottavaksi kahta siivua jokaiselle ruokailijalle (60 grammaa).
Kokonainen lohifile painaa 1,6-2,2 kiloa.
Kokonaiset savulohet painavat 3-5 kiloa kappale.

Halutessanne asettelemme kalat vadeille ja koristelemme vadit. Näin saatte valmiit tarjottavat pöytään. Pienen ja normaalikokoisen vadin voitte ostaa samoin kymmenen euron hintaan. Vatien koristeet maksavat pienelle ja normaalille vadille kymmenen euroa.

Pieni vati: 41cm x 31cm (esim. 1,5kg graavi-/kylmäsavulohta tai ½ lohifile)
Normaali vati: 53cm x 33cm (esim. kokonainen lohifile)

 

LÄMMITYSOHJEET

Kokonaiset savukalat ja savulohifileet voi lämmittää ennen nauttimista. Tässä mainio vinkki:

Kääri kala voipaperiin ,joka kestää uunin lämmön. Laita käärö uunipellille , +100-asteiseen uuniin ja odottele 20 min. Saat aivan kuin vastasavustetun ja höyryävän kalan pöytääsi. Kalan nahkakin irtoaa mukavasti  ja ei muuta kuin syömään.