100 g margariinia
4 dl maitoa
6 dl vehnäjauhoja
4 dl maissijauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 kpl kananmuna
Täyte
2 kpl keitettyä kananmunaa
pala purjoa
1 rkl öljyä
2 kpl valkosipulinkynttä
200 g tuorejuustoa
3 rkl hienonnettua tilliä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 kpl (150 g) kylmäsavustettua kirjolohta
Voiteluun
1 kpl kananmuna
Sekoita rahka ja voi. Lisää jauhot ja leivinjauhe seoksena. Sekoita taikina tasaiseksi.Taputtele taikina leivinpaperille suorakaiteen muotoon. Kääri paketiksi. Nosta jääkaappiin kovettumaan.
Keitä riisit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä ne. Hienonna lohi ja muna. Sekoita täytteen aineet keskenään ja tarkista maku.
Kaaviloi taikina n. 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota siitä muotilla (halkaisija 8 – 10 cm) pieniä kiekkoja. Nosta niille täytettä. Kostuta reunat vedellä ja ummista pasteijat huolella.
Voitele munalla ja paista uunissa 225 asteessa 10 – 12 min.