Tule meille töihin!

Etsimme tällä hetkellä savustamolle  palvelevaa myyjää vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko).

Oletko reipas ja asiakaspalveluhenkinen? Käykö askeleesi kevyesti ja tarttuuko positiivisuutesi myös muihin? Jos tunnistat itsesi, olet etsimämme henkilö!

kauppiaspariskunta

Työssäsi pääset mm. toimimaan asiakaspalvelun ja myynnin parissa, hoidat tilauksia, vastaat vitriinien esillepanosta, toimit tärkeänä linkkinä tuotannon suuntaan. Pääset ohjaamaan kausityöntekijöitä, joten organisointitaidoista on hyötyä. Sesonkien rauhallisina hetkinä saat vapaasti kehittää tuotteiden esillepanoa ja myymälän sisustusta – luotamme työntekijöihimme ja annamme sinun mielellämme toteuttaa uusia ideoita!

Suurena etuna hakijalle on kielitaito, sillä asiakaskuntamme on kaksikielistä ja kesäisin meillä vierailee turisteja Europasta. Sijaitsemme kätevästi vt 51 (Länsivaylä) varressa, joten tänne on lyhyt matka työliikenteen vastavirtaan pääkaupunkiseudultakin. Autolla pääsee paikan päälle kätevimmin.

Meillä on mukava työporukka ja työnrytmi vaihtelee sopivasti rauhallisemman viikon ja vilkkaiden viikonloppujen välillä. Kesällä talo täyttyy kesätyöntekijöistä – silloin meitä on lähemmäs 20 työntekijää yhtä aikaa talossa. Työaika sijoittuu  myymälän aukiolojen mukaisesti tiistaista lauantaihin ja vietämme sunnuntaista maanantaihin viikonloppua.

Meillä arvostetaan työntekijöitä, työkaverit ovat kannustavia ja työt ovat yhteisiä. Palkka neuvoteltavissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla (info@siuntionsavustamo.fi) tai kerro itsestäsi alla olevan painikkeen kautta!